Menneet tapahtumat

Sähköautojen lataus taloyhtiöissä

perjantaina 12.10 klo 9-13

Tampere, Kulttuuritalo Laikun Musiikkisali, Keskustori 4

Vaikka sähköautoista ja niiden potentiaalista puhutaan paljon, sähköautoja liikkuu teillämme vähän. Jotta sähköautoilu olisi sujuvaa, tulisi autojen lataamisesta tehdä helppoa – tämän tavoitteen toteuttamisessa taloyhtiöt ovat avaintoimijoita.

Latauspisteiden toteuttaminen taloyhtiöissä edellyttää niin teknisten, juridisten kuin taloudellistenkin kysymysten ratkaisemista. Sähköautojen lataus taloyhtiöissä ‑tilaisuudessa on tarjolla asiantuntijoiden tietopaketti päätöksenteon tueksi – esiintyjinä mm. Motiva, LVM ja Kiinteistöliitto Pirkanmaa.

Tilaisuuden ohjelma. Ilmoittautua voi 4.10 saakka täällä.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupunki, Tampereen kaupunkiseutu sekä Tulevaisuuden akkuekosysteemi -hanke.


Suomen ensimmäinen

POP UP -AKKUKIERRÄTYSKAHVILA

11.-13.9.2018 klo 8–15 Tampereen Keskustorilla

Hei luonnon ystävä! Älä ole akkuhamsteri, vaan palauta vanhat akkusi meille.

Tuo vanhojen läppäreiden, tablettien ja puhelimien akut kiertoon Keskustorille. Palkitsemme sinut kahvikupposella, ja jos olet päivän sadan ensimmäisen palauttajan joukossa, saat Seiffi-heijastimen turvaksesi pimeneviin iltoihin.

Akkukierrätyskahvila nousee Tampereen Keskustorille tiistaina 11.9.2018 klo 8 ja palvelee kolmena peräkkäisenä päivänä klo 15 saakka.

Tee päivän ekoteko ja tuo vanhojen läppäreiden, puhelimien tai tablettien akut sekä loppuun käytetyt pienlaitteet meille. Saat vaivasi palkaksi kahvit, ja tuottajat huolehtivat palauttamasi akut ja laitteet asianmukaiseen kierrätykseen.
Kahvin kera tarjoamme keksejä sekä kiinnostavaa ja hyödyllistä tietoa akkujen ja sähkölaitteiden kierrättämisestä.

Nähdään Keskustorilla!

Tapahtuman järjestävät Tulevaisuuden akkuekosysteemi -hanke sekä akkujen ja sähkölaitteiden kierrätyksestä Suomessa vastaavat tuottajayhteisöt: Paristokierrätys, SER-kierrätys, SEIFFI sekä Akkukierrätys Pb.

Kampanjan avulla haluamme tuoda esiin kuluttajan keskeisen roolin kierrätysprosessin alkuunpanijana sekä lisätä tietoa akkujen, paristojen ja käytöstä poistettujen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden keräys- ja kierrätysjärjestelmistä Suomessa.